Welkom

Hartelijk welkom op de website van Stichting Home for Kurds

Uit liefde voor het Koerdische volk willen wij een thuis creeeren voor ons volk. Een plaats waar mannen, vrouwen, jongeren en kinderen uit alle delen van Koerdistan, vrede, liefde, eenheid en genezing kunnen ervaren.

Samen willen we zoeken naar het plan en het doel dat God met ons leven heeft.
 

Samen in aanbidding!

‘Heere, God van onze vaderen, bent U niet Die God Die in de hemel is? Ja, U bent de Heerser over alle koninkrijken. In Uw hand is kracht en sterkte, zodat niemand tegen U kan standhouden’. 2 Kron. 20:6

Josafat zag zijn land in grote nood. Een machtig leger trok ten strijde tegen zijn volk. Een leger waarvan hij nooit zou kunnen winnen. Toch raakte hij niet in paniek: Nee, hij riep het hele volk op, om de Heer te zoeken. Vanuit allerlei plaatsen kwamen mensen bij elkaar om God om hulp te vragen. Hun vertrouwen op Hem was zelfs zo sterk, dat toen ze de strijd ingingen ze de muzikanten voorop lieten lopen. Ze liepen het heetst van de strijd tegemoet met lofliederen!
Op dit moment voelen we ons misschien ook een beetje overweldigd door al het geweld om ons heen. IS die oprukt, aanslagen die worden gepleegd. Dat niet alleen; om ons heen zijn er maar weinig mensen die kunnen begrijpen dat wij Jezus volgen. Soms voelen we ons alleen in onze strijd tegen een grote duistere macht, die niks van God wil weten. Als ik hier door Rotterdam fiets bijvoorbeeld, dan zie ik weinig licht, en heel veel duisternis. Wat ons op beurt, kracht geeft en hoop, is het zingen voor Hem. Zijn Naam groot maken in elke omstandigheid. Zijn Naam aanroepen, Zijn hulp verwachten om stand te houden en een licht te zijn, zodat de vijand (de duisternis) verdwijnt.

Laten we met elkaar, als christenen, gewapend met onze aanbidding voor Hem, de volken tegemoet treden en Zijn Naam onder hen verkondigen! Hij is de Overwinnaar!